Şapte bărbaţi, între care şi un tânăr de 17 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni după ce au participat la o bătaie între mai multe persoane, în localitatea Soporu de Câmpie, scandalul fiind aplanat după intervenţia luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. În urma conflictului, un tânăr de 27 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat, marţi, că poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Câmpia Turzii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de 7 bărbaţi, cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În fapt, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au fost sesizaţi cu privire la desfăşurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din localitatea Soporu de Câmpie. În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat patrule de ordine publică, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, fiind identificaţi şi conduşi la sediul unităţii de poliţie 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani, dar şi un minor în vârstă de 17 ani", a  arătat sursa citată.

În urma conflictului, una dintre persoanele implicate, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Frata a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Cei 7 au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.