Un poliţist din Cluj a fost arestat preventiv pentru viol, fapta având loc la sfârşitul săptămânii trecute, la o petrecere organizată la o cabană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de poliţist”, a informat, marţi, Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Poliţistul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. 
 
”Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziţie”, a precizat IPJ Cluj.
 
Potrivit presei locale, bărbatul este poliţist rutier, iar fapta ar fi avut loc la o petrecere, la o cabană, un tânăra agresată se afla împreună cu iubitul ei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.