Patru persoane au fost transportate, vineri dimineaţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, după ce s-au intoxicat cu fum, în urma unei defecţiuni la centrala termică din locuinţă, doi dintre răniţi fiind în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incidentul a avut loc la o casă de pe strada Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca.

Cele patru persoane, cu vârste curpinse între 25 şi 30 de ani, au fost găsite în locuinţă de către o persoană care a sunat la 112, la faţa locului fiind trimise echipaje de pompieri, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Cluj.

Conform sursei citate, cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, doi dintre răniţi fiind inconştienţi.

Din primele cercetări ale pompierilor reiese că fumul a fost provocat de o defecţiune la centrala termică din locuinţă, care avea componente improzivate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.