Jandarmii clujeni au intervenit într-un conflict în care doi bărbaţi au fost atacaţi cu cuţitele, iar agresorii au fost încătuşaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au anunţat vineri, că jandarmii au fost sesizaţi joi seară, prin apel 112, cu privire la un conflict în desfăşurare cu ameninţări de cuţite. 
“Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti. Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit întinşi pe trotuar, doi bărbaţi care prezentau plăgi la nivelul abdomenului, respectiv spatelui. Aceştia au declarat oamenilor legii că atacatorii se aflau în imobilul alăturat, motivul conflictului fiind căutarea unui verişor”, au precizat reprezentanţii IJJ Cluj.
Jandarmii au intrat în curtea imobilului indicat de persoanele rănite pentru identificarea agresorilor. 
“În urma somaţiilor, din imobil au ieşit doi bărbaţi cu mâinile deasupra capului, care au fost rapid încătuşaţi iar apoi li s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe”, a precizat sursa citată. 
Cele două persoane rănite au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la UPU Cluj.
Cazul a fost preluat de poliţiştii de la IPJ Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.