Şapte echipaje de stingere din cadrul ISU Cluj intervin, duminică după amiază, pentru stingerea unui incendiu care izbucnit la acoperişul unui bloc de locuinţe din Floreşti. Locatarii blocului s-au autoevacuat şi nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul, a cărui cauză nu a fost stabilită deocamdată, a cuprins aproape în totalitate acoperişul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, transmite ISU Cluj. Şapte autospeciale de stingere şi două autoscări au fost trimise la faţa locului, iar la ora transmiterii acestei ştiri nu există pericol ca focul să se extindă.
Până la sosirea echipajelor de pompieri, toate persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat şi niciunul dintre locatari nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
La ora transmiterii acestei ştiri pompierii lucrează pentru stingerea focarelor care se află sub acoperiş şi pentru decopertarea învelitorii din tablă sub care se află aceste focare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.