Jandarmii au intervenit după ce un bărbat care avea un cuţit a încercat să intre în locuinţa fostei sale partenere, la Cluj-Napoca. Întrucât femeia nu i-a deschis, el şi-a provocat mai multe răni pe corp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au anunţat, marţi, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, luni seara, în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca, deoarece un bărbat făcea scandal. 
 
“Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv. Jandarmii au început căutarea persoanei în jurul blocului pe care au găsit-o în scurt timp. În urma somaţiilor, bărbatului i s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe. Asupra acestuia a fost descoperit un cuţit de mici dimensiuni. Având în vedere că bărbatul prezenta plăgi la nivelul braţului stâng, necesitând îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanţă prin dispeceratul unităţii”, au transmis reprezentanţii IJJ Cluj. 
 
Ei au menţionat că bărbatul, în vârstă de 20 de ani, probabil gelos, a lovit uşa fostei partenere şi, pentru că nu i-a deschis, şi-a provocat mai multe răni pe corp.
 
Până la sosirea ambulanţei, jandarmii i-au acordat acestuia primul ajutor.
 
Cazul va fi preluat de poliţiştii din cadrul IPJ Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.