Pompierii din Cluj au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins la un atelier de mobilă din Jucu de Mijloc. Focul s-a manifestat generalizat la magazia unde era depozitat rumeguş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă pentru a stinge un incendiu de magazie în localitatea Jucu de Mijloc. Apelul de urgenţă prezenta un posibil incendiu la un atelier de mobilă. Drept urmare, au fost alertate forţe şi de la Detaşamentele 2 Cluj-Napoca”, a transmis, miercuri, ISU Cluj.

Odată ajunşi la faţa locului, pompierii de la Detaşamentul 1 au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la magazia unde era depozitat rumeguş, cu posibilitatea de extindere la atelierul lipit de aceasta.

”Astfel, s-a reuşit protecţia atelierului, incendiul fiind stins în limitele găsite. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. În aceste momente, pompierii sunt ajutaţi de un buldoexcavator pentru a înlătura efectele negative ale incendiului şi a verifica existenţa unor focare ascunse”, a mai transmis sursa citată.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza scânteilor produse de anumite lucrări efectuate anterior cu un flex.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.