O femeie de 28 de ani din judeţul Cluj a fost plasată sub control judiciar după ce şi-a înjunghiat concubinul în urma unui scandal. Ea este cercetată pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18 martie a c, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea loviri sau alte violenţe. În cursul zilei de azi, 19 martie a.c, în urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus schimbarea infracţiunii, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei de omor”, a transmis, miercuri seară, IPJ Cluj.

De asemenea, au fost extinse cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţia a precizat că, în seara zilei de 18 martie, în comuna Negreni, un bărbat ar fi suferit leziuni la nivelul abdomenului şi umărului, care ar fi fost produse cu un obiect tăietor-înţepător.

”Totodată, cercetările preliminare au condus la stabilirea faptului că leziunile ar fi fost produse în urma unor discuţii în contradictoriu din acesta şi o femeie de 28 de ani, în cadrul stării conflictuale cei doi agresându-se reciproc. Femeia a fost prezentată instanţei, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a mai transmnis sursa citată.

Victima are aproximativ 30 de ani şi este concubinul femeii.

Investigaţiile sunt continuate, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.