Un elev de la o şcoală din Apahida, judeţul Cluj, a ajuns la spital, miercuri, după ce a consumat nicotină, pe care a cumpărat-o sub formă de pliculeţe, combinată cu o băutură energizantă. Analizele de sânge au indicat prezenţa nicotinei în organism, nu şi a drogurilor sau a etnobotanicelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 28 februarie a.c., poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, aflaţi într-o unitate de învăţământ din localitatea Apahida au fost anunţaţi de către un cadru didactic despre faptul că un elev al şcolii acuză stări de rău. Elevul, care a menţionat că a consumat nicotină şi o băutură energizată a fost preluat ulterior de un echipaj medical şi transportat la spital în vederea efectuării investigaţiilor medicale de specialitate” anunţă, joi, oficialii Poliţiei judeţene Cluj.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că elevul are aproximativ 15 ani şi a consumat nicotină cumpărată sub formă de pliculeţe. Astfel de produse se găsesc la internet. 
 
Analizele de sânge făcute la spital au confirmat, de altfel prezenţa nicotinei, nu şi a drogurilor sau substanţelor etnobotanice în organismul adolescentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.