Copilul de nouă ani din municipiul Cluj-Napoca dispărut duminică seară în râul Someşul Mic a fost găsit mort de scafandri şi pompieri, după mai mult de zece ore de căutări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor, băiatul a fost căutat de către pompieri şi scafandri mai mult de zece ore.

El a fost găsit mort de către scafandri chiar în zona în care dispăruse.

Copilul se afla, duminică seară, cu un grup de adolescenţi pe malul râului Someşul Mic, iar la un moment dat el şi un alt băiat au decis să intre în apă pentru a face baie.

Băiatul de nouă ani însă nu a mai reuşit să iasă din apă, iar în jurul orei 17.00 martorii au alertat ambulanţa. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, SMURD, precum şi un echipaj al ISU Cluj cu o barcă pneumatică.

Potrivit ISU Cluj, căutările copilului au continuat până duminică noapte şi au fost reluate luni dimineaţă, când la faţa locului au intervenit şi scafandri ai ISU Mureş.

Poliţiştii clujeni fac audieri în această cauză pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.