Un bărbat a fost rănit, fiind descarcerat şi transportat la spital, marţi dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism şi care s-a produs în judeţul Cluj. Traficul pe DN 15 este blocat pe ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs, marţi dimineaţă, pe DN 15, între municipiile Turda şi Câmpia Turzii. 
 
Acolo au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare de la ISU Cluj şi un echipaj SAJ, echipajele găsind o autoutilitară şi un autoturism avariate, cu şoferul autoturismului rămas blocat înăuntrul acestuia.
 
”Echipajul operativ a acţionat pentru extragerea cu echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Ulterior bărbatul a fost preluat de către echipaj SAJ în vederea acordării asistenţei medicale şi transport la spital. Conform primei evaluări acesta era conştient şi prezenta multiple traumatisme”, a transmis ISU Cluj.
 
Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia este blocată pe ambele sensuri, urmând să fie reluată în jurul orei 9.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.