Un bărbat este în stare gravă după ce s-a electrocutat, miercuri seară, într-o hală din municipiul Cluj. Pompierii ajunşi la faţa locului au intrat pe geam pentru a acorda primul ajutor victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, alături de un echipaj SMURD, pentru acordarea asistenţei medicale unui bărbat care a suferit arsuri grave, cel mai probabil în urma electrocutării, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca”, a transmis, miercuri seară, ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că salvatori au intrat în hala în care se afla bărbatul pe una dintre fereastre şi l-au evacuat pe aceiaşi cale spre ambulanţa SMURD.  

”Bărbatul prezenta, la prima evaluare, arsuri grave pe aproape tot corpul, avea semnale vitale, însă era în stare de inconştienţă”, au mai transmis pompierii.  

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.