Poliţiştii Biroului Rutier Cluj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Acesta avea 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fapt, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 18.05, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, un autoturism se deplasează haotic, iar conducătorul acestuia ar putea fi sub iunfluenţa băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă pentru a intercepta autoturismul, constatând faptul că este vorba de un bărbat de 58 de ani, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, fiind indicată concentraţia de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.