Un bărbat de 52 de ani din comuna Aghireşu, judeţul Cluj, este cercetat sub control judiciar, timp de 60 de zile, după ce a convins mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el. La domiciliul bărbatului a fost făcută şi o percheziţie, în urma acesteia fiind ridicate, fotografii, laptopuri şi diferite medii de stocare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor şi act sexual cu minori, în formă continuată.
 
”Cu ocazia percheziţiei, au fost identificate şi ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri şi alte medii de stocare care vor fi analizate şi expertizate în vederea probării întregii activităţi infracţionale. Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale”, se arată într-un comunicat de presă.
 
Magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.