Un bărbat de 29 de ani din Turda, judeţul Cluj, a fost plasat în arest la domiciliu după ce şi-a urmărit pe stradă fosta iubită, până acasă, unde a sechestrat-o şi a bătut-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Turda - Biroul de Investigaţii Criminale au reţinut, vineri, un bărbat, de 29 de ani, din acelaşi municipiu, bănuit de săvârşirea a 5 infracţiuni.
 
Astfel, în cursul dimineţii, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie care a relatat că a fost victima unor agresiuni fizice.
 
”În baza activităţilor investigativ-operative, poliţiştii l-au depistat în scurt timp pe bărbat, constatând că, la data de 13 iulie a.c., acesta şi-ar fi abordat fosta concubină pe o stradă din municipiul Turda, pe care a urmărit-o până la locuinţa ei, unde i-a luat cheile şi a asigurat uşa de acces, iar apoi a exercitat agresiuni fizice asupra ei, lipsind-o de libertate în mod ilegal. De asemenea, în cadrul acţiunilor agresive, acesta ar fi deposedat-o de telefonul mobil, pe care l-ar fi deteriorat şi l-ar fi sustras, fiind recuperat de poliţişti”, a arătat sursa citată.
 
Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.
 
În cauză, se fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, ameninţare, distrugere şi furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.