Un bărbat din judeţul Cluj a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În acelaşi dosar, poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut anterior 44 de percheziţii domiciliare şi au audiat 20 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie 2023 – 6 aprilie 2023, în mod repetat şi fără a deţine autorizaţie de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinată şi pentru Siguranţa Alimentelor, bănuitul ar fi manipulat şi comercializat substanţe psihoactive, pentru sume cuprinse între 100 şi 500 de lei. De asemenea, în perioada mai – iulie 2023, ar fi comercializat şi deţinut în vederea comercializării droguri de mare risc (3-CMC). În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se preczează într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Române.
 
În cadrul aceluiaşi dosar, în urma a 44 de percheziţii domiciliare făcute în 1 august, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au fost duse la audieri peste 20 de persoane. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.