Poliţiştii din Cluj fac cercetări după ce un copil de un an şi jumătate din comuna Cuzdrioara a murit, în timp ce dormea în cărucior. Mama sa l-a găsit prins între componentele căruciorului, iar copilul a fost dus la spital, medicii nemaiputând face însă nimic pentru a-i salva viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, poliţiştii din municipiul Dej au fost sesizaţi, vineri, de catre personalul medical de la Spitalului Municipal despre faptul că un copil în vârstă de un an şi 6 luni, din comuna Cuzdrioada, a decedat. 
 
Din primele cercetări a reieşit că mama copilului l-a culcat pe acesta în cărucior, ea continuându-şi activităţile casnice. Ulterior, femeia ar fi părăsit pentru puţin timp locuinţa, pentru a merge într-o anexă a gospodăriei, iar la întoarcere şi-a găsit copilul prins între componentele caruciorului.
 
Copilul a fost dus la spital, unde a fost declarat decesul.
 
Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul şi luarea măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.