Pompierii din Cluj caută un adolescent dispărut pe râul Someşul Mic, în zona staţiei de epurare din municipiul Gherla. Acesta a fost căutat şi pe malurile râului şi în apă, cu ajutorul unei bărci, acţiunile urmând să fie reluate miercuri dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au anunţat că două autospeciale, o barcă de salvare şi un echipaj SAJ au fost dislocate, marţi seară, după semnalarea dispariţiei unui adolescent pe râul Someşul Mic, în apropierea staţiei de epurare a apei din municipiul Gherla.
 
"La faţa locului s-au efectuat căutări atât pe luciul apei, cât şi de pe malurile râului, cu mijloace specifice, în zonele indicate de aparţinători. În aceste momente echipele s-au retras la bază, căutările urmând să fie reluate mâine dimineaţă în funcţie de indiciile de la faţa locului", a tramsmis ISU Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.