Şaisprezece persoane au fost transportate la spital, marţi, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit, pe DN 1, în zona localităţii Feleacu din judeţul Cluj. Şoferul autoturismului a fost încarcerat, restul persoanelor având leziuni uşoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier s-a produs la petrecut în apropiere de localitatea Feleacu.

Acolo au intervenit trei autospeciale cu modul de descarcerare, şase echipaje SAJ, două echipaje SMURD şi un elicopter SMURD.

”Echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat. Pompieri au acţionat pentru descarcerarea şi extragerea bărbatului, în stare de conştienţă şi cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism”, a transmis ISU Cluj.

Totodată, 15 persoane din microbuz au fost consultante de către echipajele medicale, iar conform primelor evaluări acestea prezintă afecţiuni uşoare.

”16 persoane, dintre care 7 bărbaţi şi 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante”, a precizat sursa citată.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri ale DN 1, între Cluj-Napoca şi Turda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.