Peste 60 de oameni au fost evacuaţi, miercuri, dintr-o clădire de birouri aflată pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală, în urma unui incendiu la subsolul clădirii, mai multe persoane primesc îngrijiri după ce au fost expuse la fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit într-o cameră de depozitare aflată la subsolul clădirii de birouri. Circa 65 de persoane au fost evacuate din imobil, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.
"Până în acest moment, două femei au fost transportate la spitalele Universitar şi Elias, ca urmare a expunerii la fum. Altor cinci persoane li s-a administrat oxigen, dar nu s-a impus transportul lor la spital", a declarat Daniel Vasile.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, de la subsolul clădirii se degajă, în continuare, fum. În interior se află echipamente IT şi maculatură, a precizat Vasile.
 
La intervenţie participă trei autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autoscară a pompierilor.
 
 
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.