Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloană sâmbătă dimineaţa, pe mai multe tronsoane de pe Autostrada Soarelui, după ce au avut loc mai multe tamponări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, pe A2 Bucureşti- Constanţa, valorile de trafic spre litoral sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Poliţiştii precizează că au au fost mai multe tamponări la kilometrul 38 (localitatea Fundulea, patru autoturisme) şi la kilometrul 87 (localitatea Vâlcelele, două autoturisme), iar respectivele autovehicule au fost scoase în banda de urgenţă.

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren, să ruleze cu prudenţă şi să manifeste disciplină în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.