Circulaţia a fost perturbată joi dimineaţă la metrou din cauza unei urgenţe medicale în staţia Aurel Vlaicu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Metrorex, în trenul de metrou aflat în staţia Aurel Vlaicu, linia 1(Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

"Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor de către echipajul medical, persoana nu poate fi mişcată din tren, acesta staţionând la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri. Din cauza staţionării trenului, s-au produs depăşiri ale intervalului de circulaţie", precizează Metrorex.

Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii.

Pe Facebook, mai mulţi utilizatori au postat imagini cu aglomeraţia mare din staţiile de metrou, exprimându-şi nemulţumirea.

Incidentul a afectat circulaţia trenurilor pe magistrala a doua, Berceni - Pipera.

Circulaţia s-a reluat în condiţii normale la ora 09:00, după ce călătorul a fost preluat şi  debarcat din tren de către echipajul SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.