Un motociclist a fost rănit, joi dimineaţă, pe Bulevardul Ghencea din Capitală, în apropierea Clubului Steaua după ce a schimbat banda, s-a dezechilibrat, a căzut, iar motocicleta l-a lovit din spate. În încercarea de a-l evita, alte două autovehicule s-au ciocnit, circulaţia în zonă fiind îngreunată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit martorilor care au anunţat Brigada de Poliţie Rutieră, motociclistul se deplasa dinspre Bulevardul 13 Septembrie către Prelungirea Ghencea şi s-ar fi strecurat printre maşini, schimbând banda în mod repetat. La una dintre aceste manevre s-a dezechilibrat şi a căzut.

Potrivit poliţiştilor de la  Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, şoferul unei dube a văzut la timp că motociclistul a fost aruncat pe asfalt însă, ca să nu-l accidenteze, a virat brusc şi a lovit o altă maşină care se deplasa regulamentar din sens opus. Motociclistul a fost lovit de vehiculul pe care-l conducea şi are o mai multe contuzii.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate fiind blocat sensul dinspre strada Braşov spre Calea 13 Septembrie, iar pe celălalt sens poliţiştii dirijează circulaţia alternativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.