Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe şoselele din judeţul Suceava, două accidente producându-se duminică dimineaţă. Primul eveniment rutier a avut loc la Stroieşti, unde un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, iar cel doilea în localitatea Danila. Patru persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind încarcerate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din judeţul Suceava au intervenit, duminică dimineaţă, la un accident produs pe raza localităţii Stroieşti, pe DN 17, unde un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, după ce a lovit un cap de pod. 

Şoferul a fost încarcerat, fiind scos de către echipajele speciale şi predat medicilor. El a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital, fiind conştient.

Ulterior, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost chemaţi la un accident rutier produs la intrarea în localitatea Danila, dinspre Suceava.

În accidentul în care două maşini s-au ciocnit sunt implicate trei persoane, două dintre acestea fiind încarcerate.

În judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă, dar cauzele exacte ale accidentelor vor fi stabilite de către poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.