Circulaţia feroviară a fost întreruptă sâmbătă dimineaţă între Bicsadu Oltului şi Băile Tuşnad, după ce o osie a locomotivei unui tren Braşov - Budapesta a deraiat la trecerea peste un macaz, anunţă CFR Călători, precizând că nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă, în jurul orei 08:10, locomotiva trenului IR 1366 Brasov- Budapesta, la trecerea peste macazele de la intrarea în staţia Băile Tuşnad (între Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc) a deraiat cu o osie", informează compania, menţionând că cei aproximativ 90 de pasageri şi echipajul trenului (mecanic, Şef tren, conductor) nu au fost răniţi.

A fost solicitat un tren de ajutor din staţia Braşov pentru repunerea pe şine a locomotivei şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

Pasagerii trenurilor IR 1366 şi IR 1407 vor fi transbordaţi cu mijloace auto între Bicsadu Oltului şi Băile Tuşnad, de unde îşi vor continua călătoria cu alte trenuri către destinaţii.

În situaţia în care sunt pasageri care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.