Circulaţia feroviară este întreruptă, luni dimineaţă, între staţiile Valea Sadului şi Lainici, din judeţul Gorj, după ce, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au căzut pe firul de contact şi l-au rupt, patru trenuri de călători fiind oprite în gări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR informează că, începând cu ora 4.40,circulaţia feroviară este închisă între staţiile Valea Sadului şi Lainici, din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile - averse şi intensificări ale vântului. Mai mulţi copaci au căzut pe firul de contact şi l-au rupt.

În prezent, patru trenuri de călători - trei Regio şi un InterRegio - sunt oprite temporar în gările de pe traseu şi vor avea întârzieri.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi lucrează pentru înlăturarea copacilor căzuţi şi remediere a liniei de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp.

CFR îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi recomandă oamenilor ca înaintea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.