Circulaţia feroviară este blocată, joi după-amiază, în judeţul Mureş, între staţiile Silhoasa - Coşna, Câmpulung - Pojorâta şi Deda - Răstoliţa, din cauza mai multor copaci care au căzut pe calea ferată, în urma unor vijelii, şi au rupt firele de alimentare cu energie electrică. La ora transmiterii acestei ştiri, două trenuri staţionează în gări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Infrastructură anunţă că traficul feroviar este oprită temporar între staţiile Silhoasa - Coşna, Câmpulung - Pojorâta şi Deda - Răstoliţa, unde mai mulţi copaci au fost rupţi de vijelie şi s-au prăbuşit pe calea ferată.

Două trenuri de călători sunt afectate. Astfel, trenul IR 1834 staţionează în Silhoasa, iar trenul R 5711 staţionează în Coşna.

CFR precizează că pe celelalte intervale de staţii nu este înscris în circulaţie la această oră niciun tren.

În prezent, personalul feroviar intervine cu drezine pantograf, pentru remedierea deranjamentului tehnic la firul de contact.

Probleme s-au înregistrat joi după-amiază şi între staţiile Bârzava-Bătuţa (Regionala CF Timişoara), Vadu Crişului-Aleşd şi Beclean pe Someş- Bistriţa Năsăud (Regionala CF Cluj), unde traficul a fost reluat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.