Autovehiculele circulă duminică bară la bară între Predeal şi Comarnic, iar între Rucăr şi Bran coloana de maşini este de aproximativ 20 de km, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din cauza numărului foarte mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane către capitală, se circulă în coloană, bară la bară, pe DN1, între Predeal şi Comarnic", anunţă poliţiştii care recomandă ca, pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte să folosească ruta ocolitoare: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti. Despre acest traseu, ei spun că, deşi pe anumite porţiuni se mai aglomerează, valorile de trafic sunt mult mai reduse.

De asemenea, tot din cauza numărului mare de autoturisme, traficul este intens şi pe DN7, între Veştem şi Tălmaciu, judeţul Sibiu, precum şi între Râmnicu Vâlcea şi Bujoreni, judeţul Vâlcea, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Se circulă bară la bară şi pe DN73, între Rucăr şi Bran, pe sensul de mers către Rucăr, unde s-a format o coloană de aproximativ 20 de kilometri.

"Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului, să circule cu atenţie sporită, să manifeste înţelegere faţă de situaţiile apărute şi să-şi păstreze calmul la volan", spun reprezentanţii Infotrafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.