Circulaţia trenurilor de metrou a fost îngreunată, miercuri seară, pe Magistralele 1 şi 3, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia Timpuri Noi, unde au intervenit echipajele SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metrorex a transmis că miercuri, în jurul orei 18:30, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia de metrou Timpuri Noi, pe Magistralele 1 şi 3, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate.

Echipaje SMURD au intervenit în acest caz.

Pentru continuarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat pe firul 1 al staţiei Timpuri Noi, iar călătorii au fost informaţi cu privire la această situaţie prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul peroanelor.

Circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 şi 3 a revenit la normal în jurul orei 19.00.

O situaţie similară a avut loc miercuri dimineaţă, pe Magistrala 1 de metrou, unde circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din cauza unei urgenţe medicale care a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat în tren, conform procedurilor medicale. 

Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.