Circulaţia tramvaielor a fost reluată, luni după-amiază, după aproximativ trei ore şi jumătate, între Calea Dudeşti şi Şoseaua Iancului. Tramvaiele nu au circult pe acest tronson în urma accidentului produs la intersecţia Şoseaua Mihai Bravu cu strada Baba Novac, unde un tramvai a intrat într-un autobuz, patru călători fiind răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma accidentului, a fost blocată circulaţia tramvaielor 1, care circulă între Calea Dudeşti şi Şoseaua Iancului. De asemenea, nu au circulat nici troleibuzele liniilor 70 şi 79.

Circulaţia tramvaielor a fost blocată pe sensul spre Bucur Obor, iar traficul rutier a fost deviat, nemaifiind permisă traversarea şoselei Mihai Bravu dinspre strada Baba Novac spre strada Dristor. 

Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat că regia de transport a înfiinţat o linie navetă de autobuz, care a preluat călătorii de pe tronsonul pe care nu au circulat tramvaiele. De asemenea, a fost prelungit traseul autobuzelor liniei 634 de la Baba Novac, unde s-a produs accidentul, până la Bucur Obor.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, când un tramvai a sărit de pe şine, pe Şoseaua Mihai Bravu, la intersecţia cu strada Baba Novac, după ce a intrat într-un autobuz, patru călători fiind răniţi. Informaţiile furnizate de Brigada Rutieră a Capitalei arătau că vatmanul tramvaiului, care circula spre Bucur Obor, a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit autobuzul, apoi a sărit de pe şine.

În urma accidentului, patru călători au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind duşi la spital.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.