Circulaţia pe DN 2 Buzău-Râmnicu Sărat, la intrare în localitatea buzoiană Poşta Câlnău, blocată din cauza unui autovehicul care a luat foc, a fost reluată după aproximativ 45 de minute, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, Vasile Prahoveanu, incendiul care a cuprins autoutilitara a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 a revenit la normal, pompierii reuşind să stingă focul după aproximativ 45 de minute.

Pompierii au fost solicitaţi de mai mulţi şoferi care circulau pe DN 2 să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autovehicul aflat în trafic la intrare în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. 

Două persoane aflate în autovehicul au reuşit să iasă afară, fără să fie rănite. 

Autoutilitara cuprinsă de flăcări era încărcată cu concentrate pentru pui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.