Circulaţia pe DN 10 Buzău - Braşov va fi închisă, luni şi marţi, din cauza unor lucrări de reparaţii, traficul urmând să fie permis doar pe timpul nopţii pentru maşinile cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări transmise de Prefectura Buzău, traficul pe DN 10 va fi închis, luni şi marţi, între orele 7.00 şi 19.00, din cauza unor lucrări la viaductul Stânca Teherău.

În această perioadă, legătura între cele două judeţe se va putea face pe varianta ocolitoare Buzău - DN 10 - Cislău - DJ 102 B - Vălenii de Munte - DN 1 A - Cheia - Săcele - Braşov.

Pe timpul nopţii, circulaţia pe DN 10 va fi permisă doar pentru maşinile cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Traficul pe DN10 Buzău - Braşov a fost închis în mai multe rânduri pentru lucrări de reparaţii la viaductul Stânca Teherău, ultima dată în luna aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.