Un cioban în vârstă de 37 de ani din Galaţi, care lucra în judeţul Constanţa, a fost găsit mort, vineri seară, într-un şanţ de pe marginea drumului dintre Tulcea şi Constanţa, trupul neînsufleţit fiind dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, o persoană a sesizat Poliţia, vineri seară, că într-un şanţ de la marginea drumului care leagă Constanţa de Tulcea, în apropierea localităţii Palazu Mic se află un bărbat decedat.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 37 de ani din judeţul Galaţi. Acesta avea mutaţia în judeţul Constanţa şi lucra în zonă ca cioban.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, urmând ca apoi să ia măsurile care se impun, una dintre variantele anchetatorilor fiind că bărbatul ar fi fost lovit de o maşină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.