Cinci şoferi au fost depistaţi de poliţişti, în ultimele trei zile, circulând cu viteze de peste 180 de kilometri la oră, pe autostrăzile A1 şi A3, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un tânăr de 22 de ani care conducea cu viteza de 192 de kilometri pe oră, pe Autostrada A1, la kilometrul 43. Poliţiştii l-au amendat cu 1.305 lei şi i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Alţi patru şoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, pe autostrăzile A1 şi A3, au fost depistaţi de poliţişti vineri şi sâmbătă. Aceştia au fost amendaţi, iar permisul de conducere le-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Astfel, vineri, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda - Borş, un bărbat de 57 de ani, din Câmpia Turzii, conducând cu viteza de 183 de kilometri la oră, acesta fiind amendat cu 1.305 lei. Tot vineri, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Vâlcea - Deva, la kilometrul 256, o femeie de 27 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 186 de kilometri la oră şi au amendat-o cu 2.900 de lei.

Sâmbătă dimineaţă, au fost prinşi de poliţişti alţi doi şoderi care circulau cu viteza de 196 de kilometri la oră, respectiv 183 de kilometri la oră, pe autostrada A1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.