Cinci persoane suspectate că vindeau cocaină în judeţul Dolj au fost reţinute, iar procurorii vor propune arestarea lor rpeventivă. Traficanţii cereau 450 de lei pentru o doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 09.10.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea a 5  inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de mare risc, în formă continuată. S-a reţinut  că, pe parcursul anului 2023, inculpaţii,  acţionând în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au procurat, deţinut  şi vândut cocaină (drog de mare risc) unor consumatori din judeţul Dolj, cu preţul de 450 lei pentru o doză”, au transmis, marţi, DIICOT şi IGPR.

Sursele citate au precizat că, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate  la locuinţele acestora, au  fost identificate şi ridicate cantităţi de cocaină, mai multe tablete având ca substanţă activă alprazolam, cântare de precizie  obiecte purtătoare de urme, precum şi alte mijloace de probă.

”Astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, au mai transmis sursele citate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.