Cinci persoane au fost reţinute şi una a fost plasată sub control judiciar în urma unor percheziţii făcute de poliţişti şi procurori DIICOT Vaslui în judeţul Arad, la suspecţi de trafic de droguri. La percheziţii au fost găsite aproape un kilogram de cannabis şi tot atâta amfetamină, precum şi aproape 500 de comprimate de MDMA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui şi Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT - B.T. Vaslui, au făcut, în 29 mai, cinci percheziţii domiciliare în judeţul Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri, arată Poliţia Română.

 

În urma percheziţiilor făcute la Arad şi Pecica, au fost ridicate 990 de grame de droguri de risc (canabis), 993 de grame de droguri de mare risc (amfetamină) şi 495 de comprimate droguri de mare risc (MDMA).  De asemenea, au fost ridicate sume de bani şi bunuri care au servit la derularea activităţii infracţionale.

"Din cercetările efectuate până în prezent de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui a rezultat faptul că două dintre persoanele în cauză ar fi achiziţionat, în Olanda, droguri de mare risc, pe care le-ar fi trimis în România şi le-ar fi depozitat la locuinţa unei persoane din oraşul Pecica", arată Poliţia Română.

Drogurile urmau să fie comercializate în judeţul Vaslui.

Procurorul DIICOT Vaslui a dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, urmând ca, vineri, acestea să fie prezentate la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. O tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, pentru introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc.

Acţiunea a fost realizată că sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.