Cinci persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii şi a unui flagrant realizate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti, în judeţele Prahova şi Constanţa, la suspecţi de trafic cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au făcut, miercuri, o prindere în flagrant delict şi 4 percheziţii în judeţele Prahova şi Constanţa, într-o cauză penală privind traficul cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

"Din cercetări a rezultat că, în perioada 2017-2018, persoanele în cauză ar fi comercializat substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către mai multe persoane din Ploieşti. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat de la locuinţele bănuiţilor aproximativ 180 grame de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, o parte dintre ele fiind deja ambalate pentru distribuţie, ustensile pentru consum şi bani", arată sursa citată.

Cinci persoane au fost duse la sediul DIICOT Ploieşti, iar procurorul de caz a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Prahova, cu propuneri legale.

Aceste activităţi au beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor, poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa, precum şi din cadrul Poliţiei Judeţene Constanţa.

De asemenea, la activităţi au participat şi jandarmi din Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.