Cinci persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe centura ocolitoare a municipiului Caracal. În eveniment a fost implicat un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Olt anunţă, miercuri, că a fost sesizat cu privire la faptul că, la intersecţia VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, la intersecţia VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis sursa citată.  

În urma evenimentului rutier, cinci persoane, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind deschis un dosar de cercetare penală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.