Cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 2, în apropiere de Urziceni, judeţul Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul a avut loc, vineri seară, pe DN 2, în afara localităţii Urziceni.
 
Astfel, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Borăneşti, s-a ciocnit cu o maşină care circula în sens opus, condusă de o femeie din judeţul Vrancea.
 
În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane: femeia aflată la volanul celei de-a doua maşini, doi pasageri din autoturismul condus de aceasta şi doi din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani.
 
"Pentru şoferul uneia dintre maşini, o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost necesară efectuarea unor manevre de descarcerare în scopul eliberării trupului său, cu multiple traumatisme, dintre fiarele avariate ale maşinii. Familia acesteia, un bărbat de 47 de ani şi copilul lor - fetiţă de 6 ani - au suferit de asemenea traumatisme în urma impactului. Cu toţii au primit îngrijirile primare de la echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportaţi la spitalul din Urziceni în stare de conştienţă", a transmis, la rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.
 
Un alt ocupant al celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 18 ani, a suferit traumatisme. Şi acestuia i-a fost acordat primul-ajutor medical şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale suplimentare.
 
Şoferul de 24 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.