Cinci persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce o maşină a lovit un TIR din spate, pe autostrada Sibiu – Orăştie. Una dintre victime, un bărbat, a fost rănit grav, fiind în comă şi intubat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat că un grav accident de circulaţie s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe autostrada Sibiu – Orăştie, în zona localităţii Apoldu.

”Şoferul unei maşini, un bărbat de 39 de ani din Mediaş, a pierdut controlul volanului şi a intrat în spatele unui TIR. În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat, fiind grav rănit, iar patru femei au fost rănite uşor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, au anunţat că la faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, dar şi o autospecială cu apă şi spumă de la Miercurea Sibiului.

Şoferul maşinii a fost descarcerat şi transportat de urgenţă la spital. El este însă în comă şi a fost intubat.

Traficul rutier a fost complet blocat pe autostradă aproape o oră, pe sensul de mers dinspre Alba spre Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.