Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seară, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara şoselei, pe un drum judeţean din Sibiu. Cele cinci victime au fost transportate la spitale de echipajele SMURD şi SAJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DJ 106S, între Vurpăr şi Roşia.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, care a pierdut controlul asupra maşinii, s-a răsturnat în afara şoselei, fiind cinci persoane rănite, toate din Vurpăr.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că, după ce au fost evaluate medical, victimele au fost transportate la spitale.

Astfel, un băiat de aproximativ 7 ani, politraumatizat, şi mama sa, în vârstă de 25 de ani, au fost transportaţi de echipajele SMURD la CPU Luther, respectiv UPU Sibiu, o fată de aproximativ 11 ani, cu traumatism la un picior, la CPU Luther.

De asemenea, echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu un bărbat de circa 25 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, şi o femeie de circa 32 de ani, cu traumatism lombar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.