Poliţiştiin locali din Bucureşti au oprit, pe Bulevardul I. C. Brătianu din Bucureşti, cinci persoane cu comportament suspect. În urma controlului, asupra lor s-au găsit plicuri cu substanţe suspecte, dar şi obiecte posibil furate. În maşina lor, poliţiştii au descoperit săbii, cuţite şi bâte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 18:00, Politia Locală a Municipiului Bucureşti aflată în patrulare în Centrul Vechi au identificat un grup de 5 persoane cu comportament suspect la b-dul I. C. Brătianu nr. 44. După legitimare, au descoperit plicuri autosigilante, unul conţinând o substanţă suspectă, un cântar şi un iPhone 13 Pro învelit în folie de staniol (posibil furat)”, a transmis, marţi seară, Poliţia Locală Bucureşti.

Sursa citată a rpecizat că a fost solicitată intervenţia agenţilor de poliţie din Centrul Vechi, care au găsit în portbagajul autovehiculului celor cinci obiecte contondente (săbii, cuţite, box, bâte).

”Persoanele au fost predate Poliţiei pentru investigaţii ulterioare”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.