Cinci persoane au fost reţinute în urma a 34 de percheziţii făcute de poliţiştii şi procurorii DIICOT Alba în judeţele Alba, Cluj şi Braşov, fiind suspectate că au procurat şi vândut cannabis, comprimate MDMA şi substanţe cu efect psihoactiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia, au făcut, marţi, 34 de percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Cluj şi Braşov, la locuinţele unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpaţii au procurat, deţinut, transportat şi comercializat droguri din categoria celor de risc (cannabis), de mare risc (comprimate MDMA), precum şi substanţe cu efecte psihoactive, către consumatori de pe raza judeţelor Alba şi Cluj. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe plicuri cu substanţă pulverulentă, cântare electronice de precizie, muguri de cannabis, precum şi 100.000 de lei", a anunţat, miercuri, DIICOT.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci inculpaţi, aceştia urmând a fi prezentaţi, miercuri, Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Cluj, B.C.C.O. Mureş, B.C.C.O. Braşov, al lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Alba, I.J.J. Cluj şi B.M.J. Mureş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.