Cinci persoane au fost reţinute, marţi seară, în urma celor 42 de percheziţii domiciliare făcute în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Călăraşi şi Vâlcea, în dosarul care vizează ilegalităţi în domeniul comercializării deşeurilor de materiale reciclabile feroase şi neferoase. De asemenea, au fost dispuse măsuri asiguratorii asupra a 23 de conturi bancare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma activităţilor procedurale efectuate 5 persoane au fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentate magistraţilor cu propunere legală. De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii asupra a 23 de conturi bancare şi asupra a două autoturisme în valoare de aproximativ 86.000 de euro”, a transmis, marţi seară, Poliţia Română.

42 de percheziţii au avut loc, marţi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Călăraşi şi Vâlcea, la locuinţele unor persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul comercializării deşeurilor de materiale reciclabile feroase şi neferoase.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.