Cinci persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului produs pe DN 1, în judeţul Sibiu, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. Alte nouă persoane sunt evaluate de medici la faţa locului, urmând să se decidă dacă acestea necesită să fie duse la o unitate sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că în cele două autovehicule implicate în accidentul de la Miercurrea Sibiului se aflau 14 persoane.

Cinci dintre acestea au fost deja transportate la spital, iar medicii le evaluează pe celelalte nouă la faţa locului, pentru a stabili dacă necesită să fie duse la o unitate sanitară. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului. Acesta a frânat brusc pe şoseaua umedă, iar microbuzul a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind autoturismul care circula regulamentar.

În prezent, în zona producerii accidentului se circulă îngreunat.

Accidentul a avut loc pe DN 1, la ieşirea din localitatea Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

Iniţial, autorităţile anunţau că, în urma impactului, trei persoane au fost rănite grav, iar cel puţin alte trei au răni uşoare. 

”Nu se ştie încă numărul exact al victimelor, cert este că traficul este complet blocat şi se fac cercetări pentru stabilirea cauzei”, spuneau reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu. 

Conform sursei citate, în accident au fost răniţi atât adulţi cât şi copii, aceştia având răni uşoare şi fiind mai mult în stare de şoc.

La rândul lor, reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au precizat că la locul accidentului au ajuns mai multe autospeciale, inclusiv cea de transport victime multiple. 

Potrivit ISU Sibiu, a fost activat planul roşu pentru intervenţia la accident. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.