Cinci persoane au fost rănite, luni seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Braşov, una dintre victime fiind în stop cardio-respirator. Traficul este blocat între Codlea şi Văleni, din cauza accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, accidentul s-a produs pe DN 1.

Astfel, un bărbat de 27 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti, dinspre Făgăraş spre Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, iar maşina a ajuns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un autoturism înmatriculat în Braşov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraş.

Conform sursei citate, în urma accidentului sunt cinci victime. Una dintre acestea a fost încarcerată şi se află în stop cardio-respirator, mai spun reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Bărbatul de 27 de ani a fost testat şi nu se afla sub influenţa alcoolului.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, traficul este blocat, cele două vehicule au rămas pe şosea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.