Poliţiştii fac, miercuri, cinci percheziţii la membri ai unei grupări suspectate de acte de violenţă comise în special în zona unui complex comercial din Bucureşti. Suspecţii ar fi agresat mai mulţi tineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 11 mai 2022, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Institutului Naţional de Criminalistică, respectiv de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Bucureşti şi Ilfov, pun în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în cadrul unui dosar de urmărire penală supravegheat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", a transmis Poliţia Română.
 
În acesr dosar se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
"Acţiunea urmăreşte documentarea activităţii infracţionale a unui grup de persoane bănuite că săvârşesc acte de violenţă, în special în zona unui complex comercial din Bucureşti, prin agresarea unor tineri", a precizat IGPR.
 
De asemenea, se are în vedere identificarea şi indisponibilizarea bunurilor deţinute ilegal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.