Traficul feroviar între staţiile Beclean pe Someş şi Coldău se desfăşoară doar pe firul II, după ce un autocamion a lovit poarta de gabarit şi a rupt un stâlp de susţinere a liniei de contact la o trecere la nivel cu calea ferată, anunţă miercuri Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un autocamion care transporta o basculantă a lovit poarta de gabarit şi a rupt un stâlp de susţinere a liniei de contact la trecerea la nivel situată între staţiile Beclean pe Someş şi Coldău, km 23+889, eveniment rutier care a provocat întreruperea alimentării cu energie electrică pe relaţia Beclean pe Someş - Mogoşeni (linie simplă) şi închiderea circulaţiei feroviare pe firul I Beclean pe Someş - Coldău”, transmite compania.
 
Echipele de intervenţie ale SRCF Cluj au acţionat pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact între staţiile Beclean pe Someş - Mogoşeni (linie simplă), intervenţii finalizate la ora 15:04.
Două trenuri de călători - R 4484 (Dej Călători - Ilva Mică) şi R 4483 (Ilva Mică - Beclean pe Someş) - care au staţionat temporar, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf, vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de 50 minute, respectiv 10 minute.
 
În continuare, echipele SRCF Cluj intervin în zona trecerii la nivel de la km 28+889, unde acţionează pentru înlocuirea stâlpului de susţinere a liniei de contact, interval orar în care trenurile de călători sunt trasate să circule doar pe firul II, din ambele sensuri, între staţiile Beclean pe Someş şi Coldău.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.