CFR Călători a anulat, luni, 40 de trenuri, majoritatea fiind legături între Capitală şi localităţi din estul ţării, iar din cauza gerului se circulă cu restricţii de viteză pe regionalele Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania CFR Călători a anulate 40 de trenuri, care circulă pe rute ce fac legătura între Capitală şi localităţi din estul ţării.

”Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7 dimineaţa) pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri”, a precizat CFR Călători.

Compania a anunţată că circulaţia este adaptată conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa.

Unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, determinate de necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducerea vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.