Un cetăţean turc a fost prins de poliţişti în Sectorul 5 al Capitalei, având în maşină peste 230 de sticle de parfumuri suspeptibile a fi contrafăcute. El este cercetat pentru contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 31 iulie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie au depistat un bărbat,  în vârstă de 28 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie au observat în trafic, pe un segment de drum din Sectorul 5, un autoturism condus de un şofer care, la vederea poliţiştilor, a mărit viteza de deplasare.

”Astfel, s-a procedat la oprirea maşinii şi la verificarea documentelor prevăzute de lege. Ulterior, în urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului au fost găsite, în două genţi, 233 de recipiente din sticlă, de diferite mărci, etichetate ca fiind apă de parfum, susceptibile a fi contrafăcute”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că bărbatul este cetăţean turc şi nu a putut face dovada provenienţei parfumurilor, neputând prezenta vreun document de vămuire a mărfurilor.

”Bunurile în cauză au fost ridicate de către poliţişti în baza unei ordonanţe, iar bărbatul a fost condus la audieri în vederea continuării cercetărilor. Cercetările sunt continuate de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar”, a mai anunţat Poliţia Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.